Tuesday, May 18, 2010

Türk'e birşey olmaz! V2

Eğer blogumu öyle ya da böyle takip ediyorsanız, İzlanda'daki volkanik patlamanın meydana geldiği günlerde tüm Avrupa'yı etkisi altına alan kül bulutları etkisi ile iptal olan uçuşlardan nasıl son dakikada etkikenmediğimizin hikayesini ve fotoğrafını hatırlıyorsunuzdur. Bu konuyu biraz da esprili bir şekilde burada paylaşmış, Türk'e birşey olmaz! mesajı ile vermiştim.
Bu olayın üzerinden 1 aydan da fazla geçti ve artık yanardağın etkisini kaybettiğini düşünüyorsunuz değil mi? İşte kazın ayağı öyle değilmiş. :-) Meğersem yanardağın benimle işi bitmemiş ve usul usul yanarak benim bir sonraki seyahat planımı bekliyormuş.

Ve işte bugün o beklediği fırsat eline geçti ve bu sabah Atatürk Havaalanından saat 08:00'de kalkması gereken Amsterdam uçağı Schiphol Havaalanını kapatan kül bulutları sebebi ile tam 5,5 saat rötar yaptı ve ancak saat 13:30'da uçabildim...

Bu işten ne öğrendik? Tamam belki Türk'e birşey olmadı ama papaz her zaman pilav yemiyor. Ne olursa olsun büyük konuşmamak lazımmış... :-)

No comments:

Post a Comment