Sunday, January 17, 2010

Fotokitap!

Herkese iyi pazarlar.

Bu haftasonu sizlere oldukça faydalı bir bilgisayar programını tanıtmak istiyorum. Programın adı; fotokitap ve bu linkten ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz; http://www.fotokitap.com.tr/
Yaklaşık 2 sene önce keşfettiğim bu program ile kendi fotoğraf albümünüzü çok basit ve eğlenceli bir şekilde yaratma imkanı buluyorsunuz. Sistem kısaca şöyle çalışıyor;
  • Fotokitap programınını çalıştırarak albümün boyutunu, kapak kalitesini ve sayfa sayısını belirliyorsunuz.

  • Albümünüze eklemek istediğiniz dijital formattaki fotoğrafları bilgisayarınızda bir klasörde topluyorsunuz ve bu klasördeki fotoğrafları zaman ya da dosya ismi sıralaması ile standart şablona göre albümünüze yerleştiriyorsunuz.

  • Bundan sonra sayfa ve fotoğraf düzenlerini son haline getirmek ve albümünüzü tamamlamak tamamen hayal gücünüze ve zevkinize kalmış.

  • Son olarak da tamamladığınız albümü internet üzerinden fotokitap sunucusuna yükleyerek siparişinizi tamamlıyorsunuz.

Daha önce 4 kere gerçekleştirdiğim bu işlem sonrası elime geçen fotokitaplar gören herkesin beğenisini kazanmıştı. Ben de evde geçirdiğim bu haftasonunu iyi değerlendirerek geçtiğimiz Şeker Bayramında yaptığımız Kapadokya ve yılbaşında gerçekleştirdiğimiz Orta Avrupa gezilerinin fotokitaplarını oluşturup sunucuya yükledim. Şimdi heyecanla arşivime yeni katılacak fotokitaplarımın postadan çıkmasını bekliyorum. :-)

No comments:

Post a Comment